Australian Labradoodle

Hvorfor vælge at købe en Authentic Australian Labradoodle?

Jeg stræber efter at lave de bedste Australian Labradoodles, der lever op til alle krav både hvad angår sundhed og psyke. Målet er at gøre racen bedre og bedre. Jeg vil kun lejlighedsvis have hvalpe.

Hvalpene vokser op i vores stue og er i hænder fra dag et. De bliver præget på mennesker i alle aldre og på andre hunde. De bliver socialiseret, så de er præget til livet i en familie.
Der sker utrolig meget i de første 8 uger af en hvalps liv, så det er vigtigt den får tilpas med oplevelser igennem hele den periode, den er hos sin mor. Moderen lære hvalpene meget. Hos os hører hvalpene lyd-cd’er mens de bliver ammet, så de forbinder regn, torden, fyrværkeri, musik og larm med noget trygt. De  oplever almindelige ting som støvsugere, musik, gulvvask, maskiner der larmer, børn der løber og hopper, at køre i bil, komme i bad, blive redt og sidde i transportbur mv. – så meget som muligt af hvad de kommer til at opleve fremover i deres liv.
De kommer naturligvis også ud, så meget som vejret tillader, og bliver bekendt med livet udenfor.
Hvalpene lære  at lægge sig ned og slappe af mens vi andre spiser. De lære at man godt kan sove og slappe af, selvom der løber børn rundt i huset eller her er gæster.
Vigtigst af alt, så får de masser af kærlighed hver dag, så deres små hjerter er åbne og parate til at knytte sig til deres helt egen familie, når de er gamle nok til at flytte hjemmefra.

Jeg gør alt for også at lave Australian Labradoodles, der lever op til det de er skabt til: at kunne hjælpe mennesker med særlige behov.  Fysisk og psykisk sunde hunde med intuition og evner for at stille ind på de mennesker, de er sammen med. Det giver sig selv, at med et sådan sind er de også perfekte familiehunde.
Hvis du en gang har set et prøvet barns øjne lyse op, når en Australian Labradoodle terapihund kommer på besøg, så vil du vide at ud over 4 poter, så har en Australian Labradoodle også et sæt englevinger, vi ser dem bare ikke altid.

Kender du udtrykket “Kærlighed kan ikke købes for penge”? Her er beviset på, at det ikke er helt sandt.
Når du køber en Australian Labradoodle, så får du en ven for livet, der vil give dig mere kærlighed end du kan forestille dig. Følge dig igennem tykt og tyndt. Altid tage imod dig med kærlighed, tillid og forståelse. Dele alle dine glæder og sorger, aldrig sætte spørgsmålstegn ved dine beslutninger og tilgive dig alt uden spørgsmål.
Derfor er det også vigtigt at finde den rette hvalp til den rette familie. Jeg er sammen med hvalpene hele deres opvækst hos os og kender dem ud og ind. Jeg vil derfor kunne hjælpe med at finde den bedst hvalpe til dig og din familie.

Australian Labradoodles er med den rigtige opdragelse oplagte at tage med på job. De fælder ikke og lærer nemt at lægge sig og slappe af. De er fantastiske til mennesker, åbne og imødekommende også over for andre hunde og dyr.