Besøg

Jeg får utrolig mange henvendelser fra mennesker, der gerne vil komme på besøg. Det kan jeg godt forstå. Det er klart, at man gerne vil se en Australske Labradoodle og “have den mellem hænderne”, men vi er en helt almindelig familie og jeg har desværre ikke mulighed for, at efterkomme alle de ønsker om besøg.

Jeg er nødt til at begrænse det til de gange, der er hvalpe.

Jeg håber du/I kan forstå det.

 

1 svar
  1. Solvei
    Solvei says:

    Hej vi er meget interesseret i en mini labradoodles, med flis pels. Vi har et vennepar som har labradoodles og er faldet fuldstændig for rasen.
    Hvis i har hvalpe næste forår/ sommer vil vi gerne kontaktes.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *